Over ons

In 2006 brachten wij, Katinka en Chris, voor het eerst een vakantie door in de Morvan. We voelden ons direct zo thuis in deze streek dat we tijdens deze vakantie besloten op zoek te gaan naar een huis. De zoektocht kostte ons slechts een dag. Bij het eerste bezoek aan ‘La maison de la forêt’ was de beslissing al gemaakt en een half jaar later konden we onszelf de trotse eigenaren noemen.

Halverwege 2009 was de renovatie voltooid en besloten we de boerderij aan te bieden voor verhuur. We hebben sindsdien al veel tevreden gasten mogen ontvangen. Het gastenboek ter plaatse en de beoordelingssite van Zoover is inmiddels gevuld met enthousiaste, grappige en meer dan positieve berichten en verhalen. Voor ons iedere keer weer een feest om terug te lezen!

Inmiddels zijn we ruim 12 jaar verder. De Morvan heeft ons in al die jaren geen moment verveeld. We genieten nog steeds volop van ons huis, de rust en de stilte, het urenlange struinen door bossen en weilanden zonder iemand tegen te komen, de hond die vrij en ongelijnd mag rondrennen, de paardrijritten, de momenten dat je onverwacht oog in oog komt te staan met een reetje, de contacten met de vriendelijke en behulpzame mensen, en, niet te vergeten, de Bourgondische keuken, de streekproducten en wijnen.